Uwaga uwaga! Puszczamy w świat kolejny zwariowany projekt Jakie jest jego zadanie tego nie zdradzę. Sama zabawa jest prosta, zapraszam do wypróbowania http://littlebignotes.com
____________ Sekret mistrza - zawsze mam wybór, czy będę się tym przejmował, czy też nie.
Jak to mówią: o gustach się nie dyskutuje, przykładowo spotkałem się z opinią, że logo jest zbyt "zachowawcze/sztywne", że pasuje do jakiejś księgarnie etc.
Najważniejsze jest to, co może dać LBN ludkowi co z niego korzysta. Jeśli sprawia radość, to śmiało, dalej do dzieła
____________ Sekret mistrza - zawsze mam wybór, czy będę się tym przejmował, czy też nie.
Klikasz na stronie głównej w: Podoba mi się, wchodzę potem masz instrukcję i kolejny przycisk do potwierdzenia i już jesteś w środku a jak dodasz ze dwa wpisy to wtedy można się zarejestrować.
hmm, chyba trzeba będzie pomyśleć o jakimś formularzu rejestracji bo widać taki wielki przeskok jest zbyt ponadczasowy jak na obecną internetową świadomość, bo nasz tok rozumowania jest aby prowadzić użytkownika za rękę a tu widać użytkownik jest przyzwyczajony do starych schematów i zamiast dać się prowadzić, to on się rozgląda na boki i nie chce dać się prowadzić.