Zwykle nie loguję się na forach, ale to jest szczególne. Nikt tutaj nie wątpi w prawdziwość PP! Nareszcie! W końcu trafiłam na mądrych ludzi, którzy na poważnie testują zanim odrzucą i nie boją się zmieniać swoich przekonań. Wielki uścisk dla was i dziękuję, że jesteście gdzieś tam na świecie i to nawet nie tak bardzo daleko. Bardzo mi się podoba, że ta idea rozprzestrzenia się i staje częścią życia coraz większej liczby ludzi. To bardzo dobra wiadomość.
Mnie samej coraz łatwiej zaaplikować w praktyce przekazy Abrahama i Bashara (drugiego poznałam dopiero tutaj, dzięki : )
Ciekawe czy jest więcej łatwodostępnych nagrań z innymi osobami channelingującymi inne świadomości zbiorowe i czym różnią się przekonania tych ludzi od przekonań większości, tak że przyzwalają na przekaz tych informacji.
Czy nie byłoby miło, gdyby każdy mógł w dowolnej chwili wziąć parę oddechów, spytać się o radę swojej większej części w sposób nam najbliższy, słowami i otrzymać odpowiedź tak jak Esther czy Anki? To by było cudowne, przynajmniej dla mnie. Nie musiałabym już uruchamiać youtuba : P Co za oszczędność czasu, haha