Kochani Serdecznie zapraszam do eksperymentu zaprezetowanego w tym filmiku przez Jacka Sokala . Filmik jest 13-sto minutowy https://www.youtube.com/watch?v=dbsj7rsfDMU
Ja sie dolanczam a wy ??
Kokos napisał(a):Nie wiem co Pan Jacuś dokładnie proponuje, gdyż tydzień temu we wcześniejszym filmie było, że trza się zatrzymać i powiedzieć " Budzimy się"
A teraz mówi "Jestem"
Dobrze byłoby tutaj ładnie wypisać wszystko w jednym zdanku
A są nawet tacy, którym akurat filmiki nie działają w kompie
Rozkręcajmy wątek, to więcej osób zapamięta
Aliss napisał(a):Kochani Serdecznie zapraszam do eksperymentu
Działania masowe zmieniają mogą zmieniać zapis w polu morficznym, ale nie zmieniają poszczególnych rzeczywistości. Rzeczywistość każdy musi zmienić sam a do tego potrzebna jest taka wola.
Aliss napisał(a):tu chodzi o swiadomosc zbiorowa a konkretnie o przebudzenie masowe . Osobiscie uwazam ze waro
poswiecic 15 sekund by zmienic zapis w polu morficznym do ktorego wszyscy maja dostep
Mi natomiast bardziej chodzi o to, że moim zdaniem zapisy w polu będą przeciw skuteczne.
Po prostu większość ludzi będzie nie szuka zmiany w sobie tylko na zewnątrz, co powoduje, że oczywiście żadna zmiana się nie dokonuje.
W polu zostaje natomiast utrwalony zapis o poszukiwaniu na zewnątrz ...
Stąd ja raczej przestrzegam przed masowym zaśmiecaniem pola. Ale oczywiście mam nadzieję, że się mylę.
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , Wenus21, Yahoo [Bot] i 31 gości