Witam !
To juz moj drugi post.Chcialem sie Wam pochwalic moim sukcesem w dziedzinie przyciagania.Jakis czas temu , wiedzac juz o prawie przyciagania,postanowilem ze bede tworzyl kolaze.Przeczytalem gdzies ze nie mozna siedziec z zaozonymi rekoma i przyciagac wiec postanowilem robic cos ladnego i przyciagac.
Od jakiegos czasu zaczalem sprzedawac moje dziela.Sa one owszem ladne ale nie jestem po zadnej szkole plastycznej a bycmoze nie mam tez talentu.Ale uwiezylem ze wszystko mozna sprzedac jezeli wlozy sie w to pasje i naladuje pozytywna energia.
Nie chcac byc niedowiarkiem wystawilem je za 2000 funtow (ok 10000 zl- przypominam) i juz sprzedalem w ciagu miesiaca 8 takich dziel oraz 50 reprodukcji po 100 funtow za sztuke.
Jak to mozna wytlumaczyc?czy to nie przyciaganie?
Obrazy sa wystawione tu http://www.etsy.com/shop/RafalMarcinek? ... p_redirect jesli ktos jest ciekaw jak wygladaja.
Jak to zrobilem?
Codziennie wprowadzam sie dwa razy w trans.Czuje cieplo i mrowienie w calym ciele.Gdy to odczuwam wyobrazam sobie jak dostaje maila z nastepnym zamowieniem oraz to jak z pietyzmem pakuje te obrazy ,ide na poczte i je wysylam.
Od jakiegos czasu staram sie byc pogodnym i milym dla wszystkich.Do wszystkiego odnosze sie z miloscia.Stosuje takze cwiczenia oddechowe w ktorych oddycham rytmem 1 oddech na minute.Robie ok 40 oddechow dziennie w ten sposob.
Mam nadzieje ze komus pomoglem
Pozdrawiam.