przez justborn » 20 gru 2015, o 18:39
Przeraża mnie to, co dzieje się w ostatnim czasie na tym forum. Ciekawe i przydatne wątki są blokowane, odpinane, a na samą górę przyklejane są te z reklamami administratora.
To forum poświęcone Prawu Przyciągania, co często przypominasz! W takim razie jako jego użytkownik, prostestuję przeciwko reklamom. Nie do tego służy to forum. Lambar, gdzie jesteś?! Czy Ty widzisz co tu się dzieje?!
Bycie administratorem to pilnowanie porządku, co nie oznacza, że można robić sobie tutaj kompletną samowolkę! Gdyby któreś z nas założyło wątek w którym się reklamujemy, już dawno zostałby usunięty lub zablokowany. Ewidentnie forum zmierza w kierunku Twoich działań, Twojego podejścia do Prawa Przyciągania, a nie do rozwoju, którym się za każdym razem zasłaniasz. Nie zgadzam się na podejście typu "Jestem administratorem" - to nie o to tutaj chodzi, że administratorowi wolno więcej (nie licząc dostępu do większości funkcji). Forum zmierza w absolutnie złym kierunku, o czym świadczyły już wcześniejsze protesty użytkowników. Bardzo przydatny wątek użytkownika Bushido o przekonaniach jako fundamencie PP znikł z pola widzenia, a zamiast niego jest reklama FM Group. Naprawdę O TO chodzi w tym forum? Forum Abraham Bank? Forum poświęconym Prawu Przyciągania? Nie życzę sobie tego na naszym wspólnym forum, tak jak i nasz administrator nie życzy sobie łamania swoich zasad, które nie zostały nawet nigdzie spisane. Bo to nie forum czynnik_omega, a forum Prawa Przyciągania. To jakie świetne i cudowne jest FM Group jest tylko Twoją własną kreacją. Bezczelnym marketingiem. Administrator nie jest od tego by robić sobie co mu się podoba i ignorować to, co nie podoba się NAM. Bo bez NAS to miejsce by nie istniało.
Jakiś czas temu zwróciłam uwagę na to, iż regulamin posiada tylko gra Abraham Bank, natomiast do forum jest tylko lakoniczne nawiązanie. W związku z czym forum nie ma stricte regulaminu. Poprosiłam też administratora by w takim razie go stworzył, a co odpisał, że nie ma czasu. Totalną abstrakcją jest więc blokowanie czy ostrzeganie użytkowników. Przede wszystkim powinno się zacząć od stworzenia takowego regulaminu. Oraz traktowanie WSZYSTKICH użytkowników na równi.
Według mnie na miejscu tego posta mogłoby być przyklejonych 5 innych, o wiele bardziej wartościowych.