magicmind napisał(a):Macie jakieś sukcesy dzięki graniu w AB ?
Kokos napisał(a):magicmind napisał(a):Macie jakieś sukcesy dzięki graniu w AB ?
A chodźcie, zaczniemy w końcu grać w to AB
magicmind napisał(a):
No właśnie po tym jak Nicky napisała ostatnio swój post to zacząłem o tym myśleć
Dlatego pytam o sukcesy bo pewnie dużo osób gra
Kokos napisał(a):magicmind napisał(a):
No właśnie po tym jak Nicky napisała ostatnio swój post to zacząłem o tym myśleć
Dlatego pytam o sukcesy bo pewnie dużo osób gra
Chyba nikt nie gra. Tylko każdy się po forum obija
Piotr gra, Anielka grała...
Jest ktoś chętny ? Może byśmy zaczęli grać
Żebym tylko jeszcze wiedziała gdzie się naciska
magicmind napisał(a):Ja zacząłem grać. Fajna zabawa Wydaje mi sie ze będzie wspierać to moje wibracje
Im wiecej takich trików i atrakcji w ciągu dnia , tym wiecej dobrych wibracji
Kokos napisał(a):magicmind napisał(a):Ja zacząłem grać. Fajna zabawa Wydaje mi sie ze będzie wspierać to moje wibracje
Im wiecej takich trików i atrakcji w ciągu dnia , tym wiecej dobrych wibracji
Ja się właśnie zapisałam
A trzeba wypełniać te przelewy dokładnie ? ( ulica, kod )
Pamiętam, że jakąś sumę trzeba wydać, aby wpłynął do nas następny przelew. Ile to było procent ?
Próbuje teraz ogarnąć grę, a nie lubię czytać instrukcji
magicmind napisał(a):A co do przelewów to ja małe kwoty wydaje na duże rzeczy, typu kupuje sobie samochód za 10 zł
Kokos napisał(a):magicmind napisał(a):A co do przelewów to ja małe kwoty wydaje na duże rzeczy, typu kupuje sobie samochód za 10 zł
Hahaha
To już za pierwszego tysiaka chyba kupiłeś wszystko, czego pragnąłeś ?
Od kiedy grasz ?
To się nazywają okazyjne zakupy
magicmind napisał(a):Od wczoraj. Jeszcze nie kupiłem wszystkiego bo tratuje to jako zabawę
Pieniądze i kwoty traktuje tu jako symboliczna opłate dla Wszechświata. Po prostu mam tam 1000 i kupuje po 10 zł marzenie Najistotniejszy w tej zabawie jest cały proces a nie kwoty
« Powrót do Odnośnie projektu AB
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości