To ja nowy narybek Ciesze się,ze tu jestem, choć moje początki nie były łatwe. Mówię serio. Jakiś czas temu usiłowałam się zarejestrować w "Abraham-bank", podałam emaila, mój nick(inny niż ten) Po prostu cała radosna jak młody psiak,a tu zonk! Nie otrzymałam na moją "emalię" żadnego potwierdzenia! Nic,zero,null,no zwyczajnie rzecz ujmując nothing I poczułam, że energia mię się zbiesiła dlategoż zwyczajnie strzeliłam "focha". A co! Nie protestowałam,nie prosiłam, bo nadal byłam obrażona Ale ciekawość zwyciężyła,wiec wchodziłam na forum. To co tam znalazłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania(tu wyjdę na okropnego,ohydnego lizusa)ale jestem pełna podziwu. Szczęka mi opadła i ledwom ją podniosła. A wiecie dlaczego?
Bo pierwszy raz widzę(czytam), żeby- My, polski naród, dyskutował na forum tak miło Może to dziwaki jakieś-pomyślałam Wchodzę więc! Spróbowałam więc jeszcze raz i jak po maśle,bez żadnych problemow.
P.s.Dodam tylko,ze PP zainteresowałam się nie tak dawno. Zupełnie "zielona" jestem