O pytaniach kwantowych w skrócie dla tych co sie nie zaznajomili z tym:
Pytania kwantowe to rodzaj komunikacji z Wszechświatem który on najlepiej toleruje.
JaK już wiemy proszenie czy pragnienie to najgorszy rodzaj komunikacji, w opozycji do tego jest wydawanie poleceń lub zadawanie pytań. Pytania na Wszechświat działają podobnie jak na komputer/wyszukiwarkę itp. który uwielbia dostawać zadanie i śpieszy z udzielaniem odpowiedzi a w przypadku pytań kwantowych otworzeniem nowych możliwości lub po prostu manifestacją. Pytania te również są jak coś co napędza energie i wibracje.
Aliss podała kilka podstawowych:
Do kogo to należy?- pytanie uwalniające w sytuacji problemu które sprawia ,że odsyła to problem do świata z którego przyszedł on do nas. Mi pomogło na ból pleców
Jak może być jeszcze lepiej? pytanie otwiera nowe możliwości
Co tu jeszcze jest możliwe?/Jakie są tu jeszcze możliwości j.w.
Co miłego/dobrego może mnie spotkać?
i takie na które dzisiaj wpadłem:
Jak mogę czuć się jeszcze lepiej teraz?
Jak szybko mogę odczuć ulgę?
Jak wielką radość mogę odczuć teraz?
Jak macie jakieś swoje to piszcie i dajcie znać jak wam idzie.
Mi się sprawdzało w pracy pytanie które zawsze zadawałem sobie totalnie nieświadomie:
Jak można to zrobić najlepiej? lub Jak można to zrobić lepiej od ...
hehe nawet nie wiedziałem ze używałem pytań kwantowych nieświadomie od czasu do czasu
Lista pytań:
Do kogo to należy?
Jak może być jeszcze lepiej?
Co tu jeszcze jest możliwe?/Jakie są tu jeszcze możliwości
Co miłego/dobrego może mnie dzisiaj spotkać?
Co miłego mnie dziś czeka?
Jak mogę czuć się teraz jeszcze lepiej ?
Jak szybko mogę odczuć ulgę?
Jak dużą radość mogę teraz odczuć ?
Jakie miłe niespodzianki przyniesie mi dziś świat?
Jakie moje wybory przyniosą mi dziś radość i spełnienie?
Jakby to było, gdybym osiągała wszystko to co chcę?
Jakby to było, gdyby wszystkie moje życzenia się spełniały?
Jak można to zrobić najlepiej? lub Jak można to zrobić lepiej od ...
Co jest jeszcze wymagane, by ukazało się to, o co proszę?
Gdzie jest ten komponent energii, który pozwoli, by dokonała się zmiana?
Kim jestem dzisiaj i jakie wspaniałe przygody dzisiaj mnie spotkają?
Zdanie odkreowujące
To zdanie odkreowujace ja stosuje tak , dam dokladny przyklad :
Co jest we mnie wspanialego czego jeszcze nie widze ? i wszystko to co mi na to nie pozwala , zniszcze, odkreuje teraz - zgoda nie zgoda , dobrze zle POC , PAD wszystkie 9 w skrocie ,ponad nuklearne sfery .
"Jaka kreacja jest możliwa z tą osobą (wstawić imię), której do tej pory nie wzięłam pod uwagę albo która do tej pory nie była dostępna?"
Jak by to bylo gdyby w moim zyciu pojawil sie mezczyzna przy ktorym bede sie czula ....... ( itu wymienilabym wszystkie uczucia ktore bedzie we mnie ten mezczyzna wywolywal ) . I wszystko co sie pod tym kryje , odkreuje i zniszcze , zgoda niezgoda.... itd. wszechswiecie co tu jest mozliwe ? jakie sa tu mozliwosci ?