przez alice » 18 maja 2013, o 16:37
Tajemnicza ja testuję i szklankę wody i sny, moge coś podpowiedzieć. Sen może pokazywać Twoje przekonania, ale nie w takim przypadku, gdy dajesz podświadomości temat do przerobienia. Wtedy sytuacja wygląda następująco: na wierzch wydobywają się te szczegóły które przeoczyłaś i składają w odpowiedź. Przykłady:
- starałam się o pracę w pewnej firmie, zadałam pytanie co jeszcze mam zrobić żeby się udało, o czym mam wiedzieć;
odpowiedź ze snu (chyba drugiej nocy dopiero): widzę nazwę tej firmy i dwie inne obok niej, ta sama branża;
podsumowanie: pracuję w innej firmie, aczkolwiek furtkę w tamtej nadal mam otwartą - jednym słowem ten sen powiedział mi "pamietaj że w razie czego nie jest to jedyna firma w tej branży, pracę i tak dostaniesz"
Drugi sen - i tu nawet właściwie chciałabym sie skonsultować z Wami, bo nie do końca wiem czy dobrze interpretuję:
Sytuacja - rozstałam się z chłopakiem, pytanie: "co mam zrobić żeby było dobrze, o czym mam wiedzieć?"
Sen: jesteśmy razem od dawna, skonczyło się przyjecie które urządziliśmy dla znajomych. Było super, ale na ziemi leżały rozbite butelki. Weszłam na jedną bosą stopą, wbijając sobie ogromny kawałek prawie do kości. We śnie nie czuję bólu, raczej słabnę. On wyciąga ten kawałek z mojej nogi, leje się mnóstwo krwi, ale trwa to tylko chwilę. Koniec snu.
Moja interpretacja do wczoraj jeszcze byla taka, że on rozwiąże ten problem miedzy nami, dziś już wydaje mi się, że raczej chodzi o to, że on odchodząc usunie ten ból ze mnie, że pokrwawię, ale przejdzie.
Co do Twojego snu, Tajemnicza, to kim jest tu mama? Moim zdaniem głosem rozsądku i ja zrozumiałabym ten sen jako "lepiej się odciąć". Dla pewności powtarzaj pytanie kolejne noce aż do skutku.