Czyli jak to mówią starzy górale:
lifeisamiracle napisał(a):magic, w ciągu ostatniej godziny dokladnie 4 osoby napisały mi na pw, że myślą to samo o smile, co ja. Trzy z tych czterech osób odniosły się do ciebie w swoich wiadomościach. Napisali, że dziwne, że niby tak wszystko super wiesz, a twoje świadome przyciągnięcia kuleją (oczywiście każdy napisał w innych słowach) i dlatego nie lubią czytać twoich postów, bo wiedzą, że nic z tego nie wyciągną dla siebie. To żaden fejk, ale sama prawda. Nie podaję nicków, bo pewnie by tego nie chcieli. Wątpię też, żeby ktoś z nich dał mi lajka za ten post, żeby po prostu nie zostać zidentyfikowanym i nie mam im tego za złe, no bo i czemu ale pomyślałam, że powinieneś wiedzieć, co myślą o tobie ludzie na forum
lifeisamiracle napisał(a):magic, w ciągu ostatniej godziny dokladnie 4 osoby napisały mi na pw, że myślą to samo o smile, co ja. Trzy z tych czterech osób odniosły się do ciebie w swoich wiadomościach. Napisali, że dziwne, że niby tak wszystko super wiesz, a twoje świadome przyciągnięcia kuleją (oczywiście każdy napisał w innych słowach) i dlatego nie lubią czytać twoich postów, bo wiedzą, że nic z tego nie wyciągną dla siebie. To żaden fejk, ale sama prawda. Nie podaję nicków, bo pewnie by tego nie chcieli. Wątpię też, żeby ktoś z nich dał mi lajka za ten post, żeby po prostu nie zostać zidentyfikowanym i nie mam im tego za złe, no bo i czemu ale pomyślałam, że powinieneś wiedzieć, co myślą o tobie ludzie na forum
magicmind napisał(a):lifeisamiracle napisał(a):magic, w ciągu ostatniej godziny dokladnie 4 osoby napisały mi na pw, że myślą to samo o smile, co ja. Trzy z tych czterech osób odniosły się do ciebie w swoich wiadomościach. Napisali, że dziwne, że niby tak wszystko super wiesz, a twoje świadome przyciągnięcia kuleją (oczywiście każdy napisał w innych słowach) i dlatego nie lubią czytać twoich postów, bo wiedzą, że nic z tego nie wyciągną dla siebie. To żaden fejk, ale sama prawda. Nie podaję nicków, bo pewnie by tego nie chcieli. Wątpię też, żeby ktoś z nich dał mi lajka za ten post, żeby po prostu nie zostać zidentyfikowanym i nie mam im tego za złe, no bo i czemu ale pomyślałam, że powinieneś wiedzieć, co myślą o tobie ludzie na forum
Ojeejku ale przecież ja nie gryzę to czego ma sie ktoś bać? Poza tym ja tutaj nie jestem aby komuś coś dawać albo zeby mnie ktoś lubił.
Jeżeli komuś moje posty pomogą to spoko a jak kogoś drażnią to nie moja sprawa
Ja tu sobie rozmawiam a nie nauczam, jak ktoś kreuje sobie mnie na guru czy coś w tym stylu to nie mój problem.
Zrozum to ,że ja tu nie mam takich intencji i nie szukam poparcia czy zwolenników.
Jestem zwykłym użytkownikiem nie zależy mi na tym aby sie komuś przypodobać i wzbudzać sympatie.
Jezeli Ty masz jakąś misje czy coś w tym stylu to śmiało realizuj ją i szukaj zwolenników a ja od siebie mogę ci powiedzieć ze nie rywalizuje z Tobą wiec masz ułatwioną sprawę.
Nie wiem ile Ty masz lat ale naprawdę to jest dziecinne.
Kokos napisał(a):Do mnie napisało od wczoraj 8 osób i pytają co to za Smile, która potrafi tak fajnie podnieść wibracje, kiedy forum robi się sztywne i nużące jak szkółka niedzielna Proszą o namiary na jej skype, ale ja nie mam jeszcze
Niestety jedna zapytała wulgarnie " A co la life niby osiągnęła, skoro tak podskakuje ? "
magicmind napisał(a):
Kokos jak zwykle rozwaliłaś mnie
Do mnie napisało w ciągu ostatnich minut 100 osób ale sumie to nie mogę powiedzieć co napisały i kto to
lifeisamiracle napisał(a):magicmind napisał(a):lifeisamiracle napisał(a):magic, w ciągu ostatniej godziny dokladnie 4 osoby napisały mi na pw, że myślą to samo o smile, co ja. Trzy z tych czterech osób odniosły się do ciebie w swoich wiadomościach. Napisali, że dziwne, że niby tak wszystko super wiesz, a twoje świadome przyciągnięcia kuleją (oczywiście każdy napisał w innych słowach) i dlatego nie lubią czytać twoich postów, bo wiedzą, że nic z tego nie wyciągną dla siebie. To żaden fejk, ale sama prawda. Nie podaję nicków, bo pewnie by tego nie chcieli. Wątpię też, żeby ktoś z nich dał mi lajka za ten post, żeby po prostu nie zostać zidentyfikowanym i nie mam im tego za złe, no bo i czemu ale pomyślałam, że powinieneś wiedzieć, co myślą o tobie ludzie na forum
Ojeejku ale przecież ja nie gryzę to czego ma sie ktoś bać? Poza tym ja tutaj nie jestem aby komuś coś dawać albo zeby mnie ktoś lubił.
Jeżeli komuś moje posty pomogą to spoko a jak kogoś drażnią to nie moja sprawa
Ja tu sobie rozmawiam a nie nauczam, jak ktoś kreuje sobie mnie na guru czy coś w tym stylu to nie mój problem.
Zrozum to ,że ja tu nie mam takich intencji i nie szukam poparcia czy zwolenników.
Jestem zwykłym użytkownikiem nie zależy mi na tym aby sie komuś przypodobać i wzbudzać sympatie.
Jezeli Ty masz jakąś misje czy coś w tym stylu to śmiało realizuj ją i szukaj zwolenników a ja od siebie mogę ci powiedzieć ze nie rywalizuje z Tobą wiec masz ułatwioną sprawę.
Nie wiem ile Ty masz lat ale naprawdę to jest dziecinne.
Gdzie ja napisałam, że ktoś się ciebie boi...?
No widzisz, ja nawet gdybym szukała zwolenników, to nie znajdę, bo nie zostanę zaakceptowana przez kółko wzajemnej adoracji, a bez tego się przecież nie przebiję.
Dobra, idę się zająć może teraz kimś, kogo... przyciągnęłam.
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , MSNbot Media, Pan_Zycia, Yahoo [Bot] i 18 gości