lifeisamiracle napisał(a):Nie przyszłam tu by brać, ale by dawać, ale jak czytam, że osoba, która notabene wcześniej mi pisała, że moje posty są super, teraz na potrzeby kłótni pisze, że moje posty nic jej nie dały, bo napisałam tu, co mi ludzie pisali o magicu, no to blagam.
lawendaa napisał(a):Life, ja np. zauważyłam, że mimo że widać że chcesz komuś pomóc to piszesz w taki dziwny sposób. I nieraz Twoje posty odbiera się mało pozytywnie, mimo że w sumie nic złego tam nie ma. Przynajmniej ja tak to odbieram. Może masz taki styl pisania (bo chyba nie jestem z czasów kiedy byłaś na forum wcześniej i nie jestem przyzwyczajona), ale czasem masz taką tendencję do prowokującego albo takiego mało przyjemnego wydźwięku, mimo ewidentnie dobrych chęci i dużej wiedzy zawartej w postach.
Może w tym coś jest?
Bardzo się cieszę, że Nicky napisała dokładnie to, co ja, że ma takie same odczucia. NICKY, DZIĘKUJĘ! ale jej nie nazwiecie trollem, no bo jak to tak. I dobrze, nie nazywajcie, bo Nicky nie jest trollem. Ja również nie jestem, ale dostałam takie miano, bo... No właśnie sama nie do końca wiem czemu.
Zabawne jest też to, że wszyscy są do mnie nastawieni "na nie" podczas gdy jedyny powód dla którego wróciłam na forum to chęć pomocy innym. Uwierzcie mi, ja mam bardzo dobre życie, potrafię świadomie przyciągać. Nie przyszłam tu by brać, ale by dawać,
caate napisał(a):Nie traktujcie tego jako atak ani żadną złośliwość... Ale jestem dość rozbawiona Waszym zachowaniem Nie szkoda Wam energii ? Chyba już czas na zakończenie tego of topiku czy jak to się tam nazywa ?
Kolejny mały punkcik z mojej listy spełniony! No dobra, jeszcze nie do końca... Ale chciałam pozbyć się blizn, zabiegi są dość kosztowne i nagle pojawiło się rozwiązanie dużo tańsze, o ile nie darmowe
caate napisał(a):Nie szkoda Wam energii ?
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , MSNbot Media, Pan_Zycia, Yahoo [Bot] i 18 gości