kawa_z_mlekiem napisał(a):Czy mogłabym prosić o krótkie podsumowanie, mam problem z angielskim,
czy powinno się napisać na kartce/złożyć zamówienie na coś miłego, na jedno z marzeń?
Opisałem w skrócie.
Najpierw podejmujesz decyzje kiedy, tzn np. ze od teraz liczysz 48h dla Wszechświata i dajesz mu pełną dowolność aby wykazał się jak Wspaniały jest.
Wyrazić możesz intencje poprostu słownie zwracając się do wszechświata/Boga/etc ale pewnie na piśmie też możesz.
Wszechświecie skoro istnieje daj mi na to jasny tego dowód w ciągu najbliższych 48h manifestując w moim życiu coś dobrego/ważnego/dużego dla mnie co było moją intencją od dawna Najważniejsze abyś całkowicie nie określała która z intencji, nic nie sugerowała po prostu dała sie wykazać, dała swobode działania Wszechświatowi bo i tak cokowiek to będzie to będzie coś dobrego dla Ciebie.
W prawdzie niektóre osoby w komentarzach pod filmem napisały ze przeszła im przez myśl konkretna intencja ale generalnie o to chodzi aby nie określać co to ma być
Niech to będzie niespodzianka
Takie coś uczy odpuszczania , nie wywierania presji i nie tworzenia oczekiwań a także w pełni otwarcie sie na możliwość błyskawiczego dzialania ze strony Wszechświata.
Niektore osoby w komentarzach wspomniały ze stosują to z powodzeniem od lat
W prawdzie ja robiłem już ten eksperyment kiedyś na popularne błekitne piórko w ciągu 48h i spełniło się ale tam ta zasada byłą całkowicie inna bo trzeba było wizualizować i wyrazić konkretną intencje, tutaj jest na odwrót aczkolwiek praktyka czyni mistrza wiec myśle ,że z czasem można sie nauczyć w ten sposób wyrażać błyskawiczne konkretne intencje bez oporowania
A i najlepiej podejść do tego całkowicie na luzie, to ma być zabawa.Uda sie to się uda , nie uda to też fajnie bo przecież nic nie tracę
Nie można rozważać tego. Tak jak pisała Nicky jeżeli już jakieś pytania się pojawiają w głowie to taka ciekawość co to może być, co Wszechświat fajnego może wykombinować
Ostatnio edytowano 7 kwi 2016, o 14:01 przez magicmind, łącznie edytowano 2 razy