images (1).jpg
magicmind napisał(a):jeżeli twoim problemem jest jakieś przekonanie, zły program to nad tym będziesz musiała troszkę dłużej popracować i musisz przygotować sie ,że mogą wiązać sie z tym atrakcje typu pogorszenie nastroju lub nieprzyjemne sytuacje
To są własnie te testy których nie możemy oblewać i powinniśmy pozytywnie zareagować aby dać znać górze ze sie zmieniliśmy
Aha i jeszcze jedna spawa nie pytajcie mnie jak to działa, jak funkcjonuje wszechświat bo ja tego nie wiem
Nie wiem jak to możliwe ze można wpływać na kogoś zupełnie obcego na odległość, nie mam pojęcia jak to działa
Jedna osoba pisała mi ze to przerażające. Ja mam teorie taką ze nie można wpływać na kogoś wbrew jego woli wiec jeżeli spływa na tą osobę moc twojej hoponki a to nie jest z nia w zgodzie i ona tego nie zaakceptuje to nic sie nie stanie.
Taka jest moja teoria ale jak to funkcjonuje to nie wiem i myślę ,ze nigdy sie nie dowiem.
Nie zawsze muszę dokładnie wiedzieć jak coś działa aby z tego korzystać
Prawda?
Artykul bombastysz
wspaniale i jasno opisana hoponka
Jesli chodzi o to jak to dziala to od siebie dodam tylko to co juz wielokrotnie na tym forum pisalam .
My jako calosc skladamy sie z swiadomosc - UMYSL , nizsze ja - PODSWIADOMOSC i wyzsze ja - BOSKA CZASC NAS CZYLI DUSZA
Kazda z tych czesci z ktorych sie skladamy ma swoje zadanie i tak umysl ma za zadanie odbierac to co do nas przychodzi i decydowac czego chcemy on niczego nie tworzy , Podswiadomosc to zestaw przekonan ,programow nabytych poprzez obserwacje i doswiadczenia naszego zycia a dusza czyli boska czesc w nas potrafi tworzyc i jest wykonawca .
Gdy robimy hoponke to zwracamy sie bezposrednio do boskiej czesci w nas przepraszajac i proszac o wybaczenie ze to co umysl spapral bo to umysl obserwujac przekazuje do podswiadomosci programy ktore zostaly w niej zapisane. Poczym dziekujemy wyzszemu ja mowiac dziekuje kocham ciebie .
Umysl to tez nasze ego ktore chce rzadzic i jak mu pozwolimy narozrabia , dlatego wazne jest by utrzymywac go w czystosci i pozytywnie nastawionego . Nasza boska istota kontaktuje sie z nami poprzez uczucia i tak gdy sa pozytywne to mozemy byc pewni ze wszystko jest oki. Jesli uczucia sa negatywne i sie spinamy to znak ze jestesmy odcieci od wyzszego ja i cos trzeba zmienic .
Mam nadzieje ze za mocno nie namieszalam
Bashar pieknie to tlumaczy w tym temacie
http://www.abraham-bank.org/forum-pl/bashar-f7/bashar-sekret-sekretu-kolejne-tlumaczenie-cz-2-t560.html Pozdrawiam serdecznie