Ta metafora akurat bardzo dobrze dziś do mnie przemawia, bo mam za sobą mycie wszystkich okien w domu
Ok,skoro nie ma zagrożenia że zmienię się w inną osobę.. To czemu nie?
A odnośnie przyciągania - czy też ma wpływ?
MagdaLooney napisał(a):Ta metafora akurat bardzo dobrze dziś do mnie przemawia, bo mam za sobą mycie wszystkich okien w domu
Ok,skoro nie ma zagrożenia że zmienię się w inną osobę.. To czemu nie?
A odnośnie przyciągania - czy też ma wpływ?
MagdaLooney napisał(a):Hehe,ciężko pozbyć się z głowy natretnych oczekiwań
Ale całkiem szczerze - przyszło mi to dopiero teraz. Na początku właśnie tak się nastawiłam - "ooo ktoś mnie pomasuje tu i ówdzie "
Przyciągania w sensie - czy łatwiej się przyciąga.
Powiem Wam tez z wlasnego doswiadcznia ze zdanie odkreowujace dziala o wiele mocniej kiedy mowi sie je w innym jezyku, niz nasz ojczysty. Tak twierdzi AC, nie wnikam dlaczego, ale ja mowie je w 3 jezykach i o dziwo najmniej mi puszcza kiedy robie to po polsku.
badcrazygirl napisał(a):Powiem Wam tez z wlasnego doswiadcznia ze zdanie odkreowujace dziala o wiele mocniej kiedy mowi sie je w innym jezyku, niz nasz ojczysty. Tak twierdzi AC, nie wnikam dlaczego, ale ja mowie je w 3 jezykach i o dziwo najmniej mi puszcza kiedy robie to po polsku.
A czy jest jakaś różnica czy mówimy POC, POD czy punkt kreacji, punkt destrukcji?
serena napisał(a):badcrazygirl napisał(a):Powiem Wam tez z wlasnego doswiadcznia ze zdanie odkreowujace dziala o wiele mocniej kiedy mowi sie je w innym jezyku, niz nasz ojczysty. Tak twierdzi AC, nie wnikam dlaczego, ale ja mowie je w 3 jezykach i o dziwo najmniej mi puszcza kiedy robie to po polsku.
A czy jest jakaś różnica czy mówimy POC, POD czy punkt kreacji, punkt destrukcji?
W tych trzech jezykach w jakich ja operuje wszedzie jest POC POD.
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , Wenus21, Yahoo [Bot] i 30 gości