magicmind napisał(a):wpisujecie na listę realne cele czy także te w stylu jestem milionerem
Czy ilość pozycji jest ograniczona czy można lądować do woli bo obawiam sie ze może wyjść mnie sporawa lista
Rozumiem ze po 21 dniach już przestajemy i następuje odpuszczenie?
genedarling napisał(a):Technika jest wykorzystywana do materializacji rzeczy, aczkolwiek można ją też podobno stosować do urzeczywistnienia
zdarzeń, ludzi, czy kreowania cech jakie chcemy posiadać.
Na kartce papieru piszemy przez 21 dni, wszystkie cele, rzeczy, które chcemy mieć, osiągnąć.
Ważna informacja MINIMUM 10!!!
Przez 21, przepisujemy 10 lub więcej wymyślonych przez nas marzeń, celów do realizacji
W ciągu roku z listy spełnia się 80%. Nie mniej czas realizacji jest rozciągnięty do trzech lat (chociaż mowa jest o 10, ale wszyscy twierdzą, że trzy lata to maksymalny czas realizacji, potwierdzone empirycznie).
Ale i tak w ciągu roku, w którym wykonujemy technikę, spełnia się 80%.
Ludzie robili i twierdzą, że działa. Chcę także to zrobić. A wy?
genedarling napisał(a):Ja chcę bliską koleżankę z Turcji, która będzie mnie gościć potrawami tureckimi. Nie wiem jak ma się to zrealizować. Aha napisałam koleżanka z Turcji, ale punkt jest nieprecyzyjny. Pisząc cel, cały czas myślę, że to ja do niej jadę, do Turcji. Ale przecież koleżanka może w Polsce mieszkać i tutaj dzielić się ze mną kulturą turecką. Tak to będzie śmieszne jak mi się zrealizuje.
dariaanna napisał(a):Ja wcześniej też o to pytałam, ja bym zapisała po prostu ''wyjazd na wakacje na Florydę''.
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], i 17 gości