Dokładnie tak jest, jak napisze byłem na wakacjach na florydzie to rozum może podświadomie mówić : co ty pieprzysz nigdzie przecież nie byleś, jak napiszę mam dom to to samo; przecież go nie masz. Jak napiszesz w formie przyszlej to możesz i wkrada sie cos jak oczekiwanie ale jest najbardziej zgodne z tym jak wygląda to.
Także każda forma jest poprawna bo każda ma jakieś plusy a należy wybrać tą która najbardziej nam odpowiada.
Co do precyzowania marzenia to nie zgadzam sie. Ja np. napisałem mam piękny wymarzony dom. Nie wiem jaki dom bo nigdy nie marzyłem o żadnym konkretnym dla mnie każdy piękny jest piękny Fajnie żeby jeszcze był ładnej okolicy i miał jakiś piekny ogród. Dla mnie dom średni jest średni a brzydki jest brzydki
Jeżeli napisze piękny i wymarzony to znaczy ze będę zadowolony
Tak samo jeżeli chodzi o samochód to nie pisałem konkretnego tylko napisałem ze zawsze mam najnowszy luksusowy samochód. Nie mam ulubionego , może to być Audi Q7, BMW X6 albo coś w tym stylu Ważne ,żebym zawsze miał najnowszy i luksusowy co oznacza ze będę sobie mógł zmieniać
Napisałem też trochę na temat zdrowia i wam też to polecam