Bardzo licze na pomoc "wielkich" tego forum jak np. Aliss czy Czynnik Omega a takze reszte starej gwardii ktora od czasu do czasu czytuje forum
Bushi ja wcale nie jestem wielka bo mam tylko 167cm wzrostu w kapeluszu
A tak na powaznie to wspanialy watek zmajstrowales
a przerobienie przekonan jest najwazniejsze jesli chodzi o pp. Posypalo sie w Tym watku tyle madrych wypowiedzi
za ktore Ludkowie serdecznie dziekuje . Jesli chodzi o przekonania to na tym forum znajdziemy mnustwo technik
by je przepracowac ,wazne jest by kazdy znalazl cos co najbardziej mu pasuje i z tym pracowal .Sama wiedza jest wazna ale jesli nie ma praktyki to wiedza niczego za nas nie zalatwi . Ja jestem uwaznym obserwatorem mojego zycia i w ten sposob wylapuje moje przekonania
Na przyklad : Gdy podczas rozmowy z kims przylapie sie na tym jak mowie JESTEM PEWNA ,,,, JESTEM PRZEKONANA,,,to wiem ze to jest moje przekonanie . Moge sobie przemyslec czy to przekonanie mi sprzyja czy szkodzi . Czesto ludzie boja sie uczuc ktore wylaza na wierzch podczas pracy nad soba ,ja za kazdym razem dziekuje tym uczuciom i wtedy one odchodza . Wyplakanie sie ,tez pomaga oczyscic sie z uczuc ktorych nie chcemy . Fajna technika jesli chodzi o uczucia jest EFT . Tak jak napisalam kazdy moze wybrac to co jemu bedzie pasowalo .
Pozdrawiam serdecznie