Mój pierwszy wpis tutaj
Tez udało mi sie kogos przyciagnąc a dokładniej impreze z ta osoba
W skrócie.Poznałam przez internet faceta .spotkałam sie z nim 3 razy.Po jakims czasie okazało sie ,że kiedys spotykałam sie kilka razy z jego kolegą.Mu to przeszkadzało i nie chciał się przez to zemna więcej spotkac ;/
Z racji ,że chłopak mi sie strasznie podobał,podoba w sumie nadal .Ciagle o nim myslalam i wyobrażałam ,że spotkalismy sie w klubie, tańczylismy razem itd.
Po jakis 3,4 tyg bez kontaktu napisałam do niego ,w którys piatek.Spytałam sie co robi w weekend powiedział ,że jedzie jutro do klubu XX na urodziny i ku mojemu zaskoczeniu spytał sie czy nie będę w mieście Y bo bysmy mogli razem piwko wypić
Było bardzo małe prawdopodobieństwo ,że znajde się w tym klubie.Ale cóż wszystko o dziwo mi sprzyjało i spotkałam sie z nim w tym miejscu .Niestety po tej imprezie kontakt sie i tak nie odnowił ;/
Chociaz sprawa zapewne juz jest dawno przegrana .Ja ciagle mam nadzieje i wierze w to ,że jeszcze cos sie miedzy nami wydarzy .Pewnie to bardzo naiwne z mojej strony ale to nic I tak nie mam najmniejszej ochoty spotykać sie z kims innym