Powiedziałem klientowi ze chce 1400zł za projekt a on do mnie a co ty na to ,że ci zapłace 2400

Nie wiem które pytanie zadziałało czy "jak ta energia może dla mnie pracować" czy " jak może być jeszcze lepiej" ale fakt faktem podoba mi się takie coś

Do tego tak bardzo mu sie podoba to co zrobie ze chce nawiązać dłuzsza współprace

Jakiegoś bogactwa nie osiagam ale ostatnio potrafiłem zarobić np 2000 zł za pół godziny pracy

Ale najważniejsze ze nie męczyłem się już pracując ale było naprawdę lekko i przyjemnie

Ciekawe jak może być jeszcze lepiej

Natomiast nawet trójki w totka nie trafiłem od kiedy starałem sie tak osiagać bogactwo.
W każdym razie u mnie działają pytania i to ,że jestem niekonkretny, nie wizualizuje i nie pracuje nad celem, w zasadzie to nie mam konkretnego celu.
Kiedy coś konkretnego sobie wyobrażam to najcześniej nie udaje mi sie tego tak łatwo przyciągnąć.
moje zarobki poprawiły sie kiedy w ogóle przestalem o nich myśleć a otworzyłem sie na wydawnie kasy, przepływ pieniedzy i dobry nastrój.
Ostatnio myśle nad zakupem nowego smartfona i już sie złapałem na kalkulowaniu czy sie opłaca , zamiast kupić najdroższy jaki mi sie podoba

I własnie tak zrobie bo wiem ze przez to zaraz zarobie jakieś duze pieniądze