Nie chcę póki co zapeszać, ale moje życie zawodowe ostatnio rozkwitło i co najlepsze kwitnie nadal
![Szczęśliwy :)](../../forum-pl/images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jak tak dalej pójdzie to za rok - dwa będę tu do Was pisać jako Pani Manager pewnej Ważnej Warszawskiej Korporacji
![Bardzo szczęśliwy :D](../../forum-pl/images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
A w temacie Motywatorni... Chyba zrozumiałam pewne rzeczy i przeszłam przemianę podobną do Twojej Scarlett
Uwolniłam się od pewnej osoby, a raczej od obsesyjnego uczucia do kogoś z przeszłości. Przestałam usilnie chcieć mieć znowu tę osobę spowrotem i przyciągnąć ją do siebie na siłę. I co ciekawe w momencie, w którym to wszystko zrozumiałam uświadomiłam sobie, że już przyciągnęłam do siebie tę osobę... Pod koniec zeszłego roku
I to było ewidentne PP bo ciąg przyczynowo - skutkowy był baaardzo dziwny i generalnie ponowny kontakt z tą osobą mogę nazwać cudem...
Także kolejny raz udowodniłam sobie, że da się przyciągnąć konkretną osobę
Ale chyba to jednak nie był nasz czas i odpowiednia pora na odnowienie kontaktu. Dzisiaj jestem wolna od tej osoby i WIDZĘ JUŻ ŚWIAT POZA NIĄ
i to piękne uczucie być znowu uczuciowo wolnym. I nawet wpadł mi już w oko ktoś inny
i coraz częściej na tę osobę wpadam przypadkiem, coraz więcej mam wspólnego z tą osobą, coraz więcej pretekstów do kontaktu... Hmmm ciekawe kto tu kogo przyciąga
Ale to niesamowite jak działa PP w kontekście ludzi. Odkąd kimś się zainteresowałam i zaczęłam o tej osobie intensywnie myśleć, to po prostu ciągle przypadkiem coś się dzieje co nas do siebie nawzajem popycha. Ostatnio nawet zadałam sobie pytanie (ale to było zupełnie przypadkowa myśl): jak się do niego zbliżyć? Odpowiedź miałam po 2 minutach, sama do mnie przyszła
Jakby to było napić się z nim jutro kawy??