Anielka napisał(a):magicmind napisał(a):Anielko a czy to nie jest tak ze postrzegasz przez jakieś negatywne przekonania na temat młodszych facetów?
Może z jednej strony Cię to pociąga a z drugiej sie tego obawiasz i sobie odmawiasz tej przyjemności
Moim zdaniem to nie było przeczucie tylko kreacja. Oczywiście nie interpretuję tego dogłębnie bo to mogła być po prostu odpowiedź na te wszystkie uczucia które chciałaś doświadczyć i filmik cie zainspirował i je rozbudził.
To nie musi oczywiście nic konkretnego znaczyć i że ten facet by był super itd.
Ale jakbyś przerobiła przekonania to przecież możesz mieć młodszego dobrego faceta z którym będziesz szczęśliwa
...no to sie przyznam
...zawracał mi głowę przez ostatni czas taki jeden "młodszy" ale wyszły ze mnie takie fatalne rzeczy że az sama nie wierzyłam, że jej mam. No i z młodszym nie wyszło bo nawet na randkę z nim nie poszłam...
no i ostatnio pomyslałam, że chce się z niego wyleczyć i najlatwiej spotkać innego... I zaraz pojechałam do tego lasu...No to jest...młodszy o rok od poprzedniego... jestem załamana. Co robić. Pomóżcie.!!!
...żartuję oczywiście z tą pomocą.
Magicmind... są pewne granice "młodszego", a tu coraz gorzej, nie w tą stronę idzie
)
no tak granica ale jeżeli nie ma mniej niż 18 lat to co za problem
Ale co konkretnie Anielko nie pasuje ci w młodszych? To jak to będzie wyglądać, co ludzie powiedzą? to ze młody facet może być niedojrzały, nieogarnięty albo nie wie czego chce i szuka jeszcze przygód?
Zastanów się czy to są twoje przekonania czy jakieś schematyczne i ograniczające wizje.
Przecież młody facet może spełniac wszystkie warunki tak samo jak starszy może ich nie spełniać.
A co do ludzi no to cóż, oni za Ciebie szczęśliwi nie będą