![Szczęśliwy :)](../../forum-pl/images/smilies/icon_e_smile.gif)
Scarlett napisał(a):A teraz inaczej...
Jeśli ktoś byłby zainteresowany nagraniami do zmian przekonań i ogólnie programowania podświadomości to piszcie, chętnie się podzielę
Monika22 napisał(a):Scarlett napisał(a):A teraz inaczej...
Jeśli ktoś byłby zainteresowany nagraniami do zmian przekonań i ogólnie programowania podświadomości to piszcie, chętnie się podzielę
Jeśli to jakieś nagrania, które nie były tu publikowane, to jasne. Podziel się!
magicmind napisał(a):[
no tak granica ale jeżeli nie ma mniej niż 18 lat to co za problem
Ale co konkretnie Anielko nie pasuje ci w młodszych? To jak to będzie wyglądać, co ludzie powiedzą? to ze młody facet może być niedojrzały, nieogarnięty albo nie wie czego chce i szuka jeszcze przygód?
Anielka napisał(a):magicmind napisał(a):[
no tak granica ale jeżeli nie ma mniej niż 18 lat to co za problem
Ale co konkretnie Anielko nie pasuje ci w młodszych? To jak to będzie wyglądać, co ludzie powiedzą? to ze młody facet może być niedojrzały, nieogarnięty albo nie wie czego chce i szuka jeszcze przygód?
magicku dobre pytanie, co mi nie pasuje? Ano chyba to, że są po prostu mężczyznami... Ot to. Mój chyba odwieczny problem. Ci młodzi są już tak bardziej pod 30-tkę, ale to i tak przy moim wieku dużo. Poza tym to super goście, każdy przystojny, nawet gdybym chociaż miała skorzystać tylko z tego), świadomy - każdy wie co jest grane z podświadomością i cala reszta
a to jest baaardzo ważne dla mnie, do tego stopnia świadomi, że mnie zaczeli pouczać! , czyli fajne chłopaki... Na pewno fajniejsze niz zdegenerowani umysłowo rówieśnicy mający zero świadomości , których ulubionych zajeciem jest szukanie winy w innych.
Na pewno zauważyłam, że dojrzałosć to nie wiek, ale swiadomość
Anielka napisał(a):no szukam szukamtylko wiem, ze coś jest głębiej co jest silniejsze...Muszę temu powiedzieć, żeby to coś wyp... ze mnie ;-D
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , Yahoo [Bot] i 8 gości