Ziomus wyzej tez ma Swoja racje kazda technika dobra jest i wszystko moze nam sluzyc pod warunkiem ze nie przyciagamy konkretnej osoby bo wtedy trzeba to zrobic pod konkretna osobe i wiadomo nie pojde do biedronki czekac caly dzien na nia by zagadac gdyz tak to bedzie raczej slabo
Ale juz mowie dlaczego ma racje , ja facet wysoki , przystojny , zadbany i fajnie wygladajacy ( tak tak to jest kryptoreklama)
za swoich czasow rwalem dziewczyny jak czeresnie w czerwcu z drzewka sasiada , poprostu podchodzilem i bralem , wystarczalo mi jedno spojrzenie i wiedzialem czy ja mam ( jesli do glosu dojda feministki , sprostuje udawalo mi sie w 80 %) takze szansa porazki znikoma cala sztuczka polegala na tym ze znam Swoja wartosc to raz czyli pewnosc Siebie a dwa totalna olewka bo jak juz jakas dziewczyna postanowila mi dac kosza mialem to gleboko gdyz wciagu godzinki moglem miec kolejna umuwiona i chetna na spotkanie , nie korzystalem z PP dzialaly te dwa czynniki i uwierzcie mi ze sie sprawdzalo rownie dobrze osoby ktore nie szukaja konkretnego partnera moga z powodzeniem isc na taki zywiol , zabawa swietna i pelna improwizacja a co was spotka w najgorszym wypadku ??
Kosz ? hahah wielkie m i hahah i co z tego a zdrugiej strony zawsze mozna spotkac kogos fajnego