Cześć.
Ja mam fajną technikę na partnera i za każdym razem działała
Czarnulka napisał(a):Felicity - skoro masz jakąś fajną technikę to śmiało możesz podzielić się nią z innymi - po to w sumie jest forum - żeby sobie pomagać.
Trudno, dla Emilii widocznie potrzeba jeszcze trochę czasu, ale może ktoś skorzysta
carden napisał(a):Hej wszystkim, chciałbym prosić Was o pomoc. Byłem ze swoją dziewczyną od kilku miesięcy, ale wczoraj stwierdziła, że musimy się rozstać. Powiedziała, że ze względu na doświadczenia z poprzedniego związku, ma blokady, których nie potrafi przełamać. Została wtedy bardzo mocno zraniona, nie potrafi przez to zaangażować się w nasz związek. O jej doświadczeniach wiedziałem od początku i zaakceptowałem to, liczyłem, że czas zaleczy rany i będzie ok. Wczoraj mówiła, że zasługuje na lepszą dziewczynę niż ona, bo jestem wspaniałym chłopakiem, jednak to jest silniejsze. W końcu doszliśmy do kompromisu, że robimy sobie miesiąc przerwy i wtedy podejmiemy decyzję co dalej. Przez ten miesiąc dalej będziemy się spotykać, ale w relacjach przyjacielskich.
Bardzo ją kocham i chciałbym, żeby nam się ułożyło. Co mogę teraz zrobić? Wizualizować szczęśliwy związek? Ho'oponopono? Właśnie co ciekawe to w zeszłym tygodniu używałem ho'oponopono w celu oczyszczenia naszego związku z negatywnych emocji. Tak profilaktycznie. Myślicie, że to może być powiązane? Robiłem też hoponkę w celu oczyszczenia M. z negatywnych emocji związanych z przeszłością, bo wiedziałem, że ją to gryzie. Czy ten etap może być częścią oczyszczania?
Już nie wiem co myśleć.
Pomóżcie!
Pozdrawiam
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], , MSNbot Media, Yahoo [Bot] i 6 gości