Aliss napisał(a):Może odpowiedzieć, lol. Ale wiekszosc czytajacych forum to goscie, uzytkownicy bez swoich kont. Tacy wchodza i czytaja co kazdy mysli o czyms. Zreszta ja pisalem w odpowiedzi do kogos, a nie, ze wszedlem w temat i mowie "Nie dziala" XD, no proszę Cię, Nicky. XD Tak bym nie robił, bo jesli ktos sie cieszy z jakiejs metody czy tematu to dla mnie fajnie, nie wazne czy sie z tym zgadzam, bo mnie on tak nie dotyczy.
Wiele osob sie cieszy z pytan kwantowych a pomimo to Ty oczerniasz ta metode piszac ze to zabobon hm, bardzo interesujace nie sadzisz ?? Cos te Twoje wypowiedzi nie trzymaja sie kupy, Normalnie jak bym happego czyli Emila czytala
Po pierwsze to napisalem, ze MOIM ZDANIEM ta technika nie dziala bez uwierzenia w nia. Czytaj ze zrozumieniem, Aliss. Po drugie to jakbys przeczytala calosc moich wypowiedzi i potrafiła je poprawnie zinterpretować to byś zauważyła, że nawet bardzo trzymaja się kupy i tworza jedność. Ale kazdy widzi co chce. Jestes zakochana w tej technice i dlatego bedziesz jej bronic nawet jak ktos poda Ci dobre uzasadnienie, ze mozesz sie mylic. Nawet pewnie tego nie rozważasz, czy mozesz sie mylic, tylko od razu odpowiadasz, ze tem ktos sie myli. Wiec ta rozmowa nie ma sensu, bo nie potrafisz uszanowac czyjegos zdania. Ale pozdrawiam jako istotę. I ja to zostawiam już. Pa.