Po za tym, zachowujecie się jakbyście nie potrafili wyciagac lekcji z sytuacji. Napisze, bo komus NA PEWNO sie przyda.
Tu jest swietny przyklad. Jest temat o pytaniach czy obojetnie czym i wszyscy zachwalaja te techike, chca by wiecej osob sie w nia z nimi bawiło. I nagle ktos pisze jakas opinie o tej technice w tym temacie, mowiac, ze uwaza, ze ona nie dziala w taki sposob jak mysla inni. Tym kims bylem ja w tym temacie. I teraz Wy mieliscie do wyboru zostawic te opinie bez echa i skupic sie na pozytywach, dalej opisujac jak ta technika na Was dziala i nieskonczonosc innych wyborow, ale wybraliscie, by naglosnic ten moj post i dac mu duze echo w temacie. Jesli chcieliscie, by ludzie dalej byli ta technika oczarowani i by wykonywali ja z Wami i przekonali sie do niej, to robicie odwrotnosc wg PP do tego. Sprawiacie, ze z jednego postu zeobilo sie dwadziescia i powstalo napiecie i niepewnosc czy ona dziala dla przecietnego czytajacego. Tak to by zobaczyl tylko jedna opinie, ze nie dziala, a tak to zobaczy cala rozmowe i kolejne wnioski na TAK i kolejne wnioski na NIE dla tej techniki. Nie wazne czy bedzie duzo na TAK i duzo na NIE, bo to sie nie zrownuje do zera, a tworzy kolejne niepewności, pomnozone razy dwa, za TAK i za NIE.
Tak wiec kolejni czytajacy maja juz zakodowane w glowie, ze technika wywoluje wiele szumu i niezgody. Czy tego wlasnie chcecie? Bo ja nie. Ja chcialem wyrazic co czuje odnosnie tej techniki RAZ i zostawic to dla kogos, kto bedzie to czytal jako pojedyncza opinie do zastanowienia sie czy dziala czy jednak jest to kwestia wiary, ze dziala i mozna podstawic kazda inna technike pod to i tez bedzie dzialac tak samo. Niech ten ktos zdecyduje za siebie.
Na miejscu Was, podziekowalbym za te opinie i skupil sie na pozytywach, dalej piszac w temacie, ze technika jest dobra i co dobrego ze soba niesie, gdyby mi zalezalo na jej dobrej opinii. Mam nadzieje, ze ktos cos z tego wyniesie dla siebie, jakas lekcje. I taka mam intencje, by komus wlasnie pomoc.