asia2o13 napisał(a):Mam jeszcze dwa pytania i nie będę głowy więcej zawracać obiecuje
1. Jak działają pytania kwantowe ? wystarczy rzucic pytanie w przestrzeń i czekac ?
2. Jak można zmienić/podnieść swoje wibracje czy tu wystarczy po prostu czuć się dobrze ?
aaaa i jeszcze jdno ostatnie już...I PROMISE
Otóż jak mam nie myśleć o czyms co chce, co jest dla mnie najważniejsze na swiecie i jak pozvyc się tego cichego głosiku, mówiącego " co Ty to nie ma sensu" ?
Odpowiadam:
1. Tak, wystarczy rzucić ale bez oczekiwań, a raczej z ciekawością dzieciaka. "Co dziś ciekawego się wydarzy?" "Jak może być jeszcze lepiej?" "Jakie są tu jeszcze możliwości?" "Co pięknego dziś pokaże mi świat?" i tak dalej.
2. Tak, czuć się dobrze i przebywać w przestrzeni serca jak najczęściej. Ogarniać tym sercem cały świat. Mieć w sobie życzliwość dla innych istot. Ktokolwiek będzie wtedy przy Tobie przebywał, będzie się czuć dobrze, bardzo dobrze. Obdarzaj innych swoją energią, nie żałuj jej. Niech inni kąpią się w Twojej energii i niech czują się przy Tobie wspaniale. Niczego nie oczekuj ale miej poczucie, że wszystko będzie super bo Ty jesteś super i zasługujesz na wszystko, co najlepsze. Bądź wyluzowana i spokojna. Olewaj problemy, one i tak się rozwiążą. Jeżeli pojawi się jakiś problem pomyśl: "oho! to pojawiło się po to, aby było jeszcze lepiej. Co jest w tym dobrego dla mnie, czego jeszcze nie widzę??"
3. Nie próbuj na siłę NIE MYŚLEĆ. To najgorsze co możesz zrobić bo im bardziej próbujesz nie myśleć o różowym słoniu, tym cześciej będzie Tobie ten słoń stawał przed oczami Myśl ile wlezie, jak ci się chce to dniami i nocami. Sama się tym zmęczysz, zobaczysz. Zajmiesz się wtedy czymś innym... a tamto się zrealizuje.