Co nowego u waszych wahadelek?;) dalej machacie?
Mam pyt dotyczace pytan o przyszlosc. I pytan dotyczacych czasu terazniejszego ale o sprawy ktorych nie mozecie sprawdzic.
Sprawdza wam sie to co ono mowi?
Ja w pewnym momencie zaczelam sie zastanawiac czy ono nie mowi mi tego co ja chce uslyszec.
Ale kiedy powiedzialo ze moj ex uprawial sex z nowa dziewczyna, to pomyslalam ze chyba niekoniecznie chcialam to uslyszec..
Ale powiedzialo tez ze juz nie sa razem. Ale dzis dostaje tel (od wspolnych znajomych) z informacja ze 2 tyg temu byli razem.
Ok, moglo sie duzo zmienc przez te 2 tyg, ale jakos na moment zwatpilam. Z tym ze chyba trzeci dzien z rzedu zadaje te same pyt, i wahadelko zawsze (!) odpowiada tak samo! I "sensownie". Czyli jak odwroce pyt, to tez odpowiada dobrze.
Z tego wszystkiego mialabym ochote napisac do niego "spales z nia wtedy i wtedy, nie podobalo Ci sie wtedy, ona Cie zostawila, nie jestescie razem, jestes wlasnie w domu. Jesli mam racje uznaj mnie za Czarownice i odpisz (bo inaczej rzuce na Ciebie klatwe)
";] - no po prostu chcialabym wiedziec czy to wszystko jest faktycznie prawda. Oczywiscie jestem w miare normalna dlatego nie napisze do niego;) ale ciekawosc mnie zrzera.
Poza tym nie podoba mi sie obecnie sytuacja w mojej pracy i wymyslilam ze pojde do szefa i mu powiem co mysle (wahadelko uznalo ze to dobry pomysl) natomiast ludzie z mojej pracy wezma mnie za wariatke, bo tam kazdy omija go (szefa) szerokim lukiem i sie boja zwolnienia. No i nie wiem czy 'ryzykowac' czy nie. Z drugiej strony bedzoe co ma byc.
Moze to dla mnie dobre, bo pojde, powiem co mysle, on mnie wywali, a potem znajde lepsza prace;)
Tak czy inaczej zmierzalam do tego, zeby zapytac, na ile waszym zdaniem, mozna ufac temu wahadelku?
(Od trzech dni pomylilo sie tylko raz, w drobnej kwestii)