Zrobiłam tą szklankę. Chodziło oczywiście o jednego gościa. W nocy, A raczej nad ranem snil mi sie kuzyn o takim samym imieniu jak ten chłopak. W śnie był że trzy razy. W ogóle w jakiś dziwnych sytuacjach, A jedna z nich to był w łóżku z jakąś dziewczyną a ja siedziałam z boku i z nim gadalam
Edit: wydedukowalam dwie interpretacje tego snu. Chodziło mi czy nadal on coś do mnie, jak nie ciężko się domyślić. Ale swego czasu nic z tego nie wyszlo bo on sie zaczął z inną spotykac. według jego znajomego jednak z jego strony coś było. Ale nie wysxlo a ja dałam sobie spokój. Teraz jak wszędzie wycxytywalam zmiany i nawet sen o zmianach miałam jakimś trafem on mi się przypomniał. Że dwa lata temu, A może i trzy spotkałam co na pokazie sukien ślubnych. Znaczy jego laska oglądała a on czekał przed budynkiem. Czy do ślubu doszło nie wiem. A teraz jak zinterpretowalam sen. Może być - znaczyc że jest już po ślubie i żyje sobie spokojnie. Albo znaczyć że jest z tą laską ale że ja się gdzieś tam przewijam. To moje siedzenie i gadanie z nim jak on w łóżku z dziewczyna. Oczywiście ten sen może być w ogóle oderwany od mojego pytania ale nie sądzę ponieważ zaraz po odtworzeniu snu pomyślałam o tym pytaniu. A Wy co sądzicie? Na dalsze znaki czekam dalej bo prosiłam o jasne że będę pewna Wiktora stronę.