maleficent napisał(a):A ja uważam, że można przyciągnąć konkretną osobę, aczkolwiek często bywa tak, że pojawia się ona w naszym życiu, kiedy nam zupełnie na niej już nie zależy.
Po ostatnim przyciągnięciu do siebie mężczyzny, którym byłam zauroczona około 3 lat, okazało się, że tak naprawdę jest on zwykłym dupkiem .
Generalnie nie polecam przyciągania osób z imienia i nazwiska, bo to zazwyczaj się źle kończy... a okres 'czekania' bywa bardzo różny np. ja czekałam na jedną osobę 3 lata, na drugą ponad miesiąc.
Dokładnie, jeżeli coś od razu nie gra - energie nie są ku sobie to nawet jak po 3 latach przyciągniesz daną osobę i nawet jak wejdziesz z nią w jakiś związek to według mnie w końcu się to rozsypie...
Dlatego według mnie jeżeli ktoś myśli faktycznie o szczęśliwym związku to nigdy nie powinien przyciągać konkretnej osoby a przyciągać energie reprezentującą ten związek, wszystkie uczucia a wszechświat znajdzie najszybsza i najlepszą drogą...
czasem się może faktycznie okazać ,że to będzie ta konkretna osoba i wszechświat ją nam przyciągnie
To samo dotyczy innych rzeczy.. nie przyciągać konkretnej pracy bo przyciągniemy ją ale to będą nasze fantazje a nie rzeczywistość...
Wyobrażacie sobie ,że przypalacie sie na prace w konkretnej firmie i wyobrażacie sobie ,że tam bedzie fajna atmosfera a tak naprawdę szef to tyran a pracownicy to dupki... Wyobrażacie sobie ,że wszechświat zmieni dla was nature żywych istot tylko dlatego aby wam udała się ta manifestacja?
TAk samo wszechświat nie zmieni natury czlowieka tylko dlatego ,że wam się podoba jakiś konkretny... To są wasze wyobrażenia i fantazje jaki on jest fajny i ,że mógłby mnie pokochać... w rzeczywistości on może być dupkiem który cie skrzywdzi albo po prostu nie pokocha cie... W związku z tym takie przyciąganie jest bardzo niebezpieczne a zarazem może być mało skuteczne...
Nikt o tym nie mówi ale wystarczy logicznie pomyśleć
Nie złość się na Wszechświat bo być może on Cie chroni
Ja już całkowicie sobie odpuszczam przyciąganie jakichkolwiek konkretów bo wiem ,że to z wielu powodów nic dobrego