Cudowna historia Aliss :*
Ja dzisiaj mam dzień na pytania kwantowe..i doswiadczylam kilku miłych sytuacji. Chciałabym umieć ich używać tak jak Ty :*
MagdaLooney napisał(a):Cudowna historia Aliss :*
Ja dzisiaj mam dzień na pytania kwantowe..i doswiadczylam kilku miłych sytuacji. Chciałabym umieć ich używać tak jak Ty :*
MagdaLooney napisał(a):To chyba tak jak z większością zagadnień PP
Jednak chciałabym wiedzieć.. Albo inaczej - chciałabym POCZUC tak w pełni te pytania...
MagdaLooney napisał(a):Ha! Wiesz ze to kolejne zagadnienie o którym nieustannie myślę od kilku dni? nie wiem czy już to czuję, w pewnych aspektach tak a w innych... No a w innych to nad tym pracuję choć gdy myślę o tym, to czuję wspaniałą lekkość i podekscytowanie.
MagdaLooney napisał(a):Kiedyś oglądałam filmik na yt zamieszczony na forum jeszcze przez Królika. I tam było to tak zagmatwane, że zmeczylo mnie samo oglądanie oprócz zgoda niezgoda było tam parę innych formulek,totalnie zakręconych.. Wiem że próbuję iść na skróty ale mam prośbę... Mogłabyś napisać jakie stosujesz pytania? Co następuje po zgoda niezgoda?
« Powrót do Prawo przyciągania na codzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alexa [Bot], Herbata_z_cukrem, Wenus21 i 20 gości